Babagan Kita

Anke Packing

Madeg ing taun 2009, ANKE Packing Co; Ltd minangka perusahaan utama ing industri pengepakan Eliquid & CBD. Jembar 22.000 meter persegi, kanthi lokakarya produksi modern, lokakarya panyimpenan cerdas,

 Pusat R&D, pusat operasi, lan fasilitas liyane. Saiki kita duwe 15 lini produksi botol plastik, 6 baris botol kaca lan kothak cetak kertas. Skala produksi tahunan luwih saka 230 mln pcs kalebu 

plastic , botol top pot, toples CBD, botol pipet kaca, wadhah kaca lan sapanunggalane.

Liwat kabeh upaya tim, kantor ANKE France didegake ing Lille. Saiki luwih becik nyedhiyakake menyang pelanggan Eropa!

ANKE welcome kontak sampeyan!

 

Kanthi informasi lan syarat kita njaluk saka pelanggan, kita Sales Department, Departemen Research, Departemen Produksi, Departemen Quality Control, Packing & Department Shipping lan Sawise karya Department sales bebarengan kanggo nyedhiyani gendul sampurna.

Sales Department-Konfirmasi produk cepet lan bener. tim dodolan Kita profesional ing produk lan komunikasi. Bakal kudu komunikasi kesenengan banget lan konfirmasi rincian gampang.

图片 3

Departemen produksi --- Product produk pas sampeyan perlu. Kabeh buruh kita sing ngalami lan wis latihan saben sasi. Mesin bakal dicenthang lan pangopènan ajeg. Miturut cara iki, gendul kualitas dhuwur bisa diprodhuksi.

f

Departemen Quality Control --- Priksa manawa saben produk punika sampurna. Saben jinis botol wis sistem kontrol kualitas khusus. Saben produk bisa dites ing paling 3 kaping sadurunge kapal. Dadi saben botol bakal bener lan sampurna.

Packing & Department Shipping --- Njamin sampeyan bakal nampa gendul apik ing wektu. Produk bakal dikempalken menyang cartons nglukis kanggo nglindhungi. Kita uga bakal ngatur kapal in advance kanggo mesthekake, produk sapisan siap, kita bisa ngirim wong metu.

Nggarap Anke Packing, sampeyan bakal oleh produk sampurna uga layanan profesional. Menehi loro kita kasempatan, sampeyan bakal nampa partner dipercaya.