За нас

Анке Пакување

Основана е во 2009 година, ANKE Packing Co; Ltd е лидерско претпријатие во индустријата за пакување Еликвид и ЦБД. Зафаќа површина од 22.000 квадратни метри, со модерна производствена работилница, работилница за интелигентно складирање,

 Центри за истражување и развој, оперативни центри и други објекти. Сега имаме 15 производни линии пластично шише, 6 линии стаклено шише и хартиена кутија за печатење. Годишната скала на производство е над 230 милиони парчиња, вклучувајќи 

пластично  шише со капе, шишиња од горниот сад, тегли ЦБД, стаклени шишиња со пипети, стаклени контејнери и така натаму.

Преку сите напори на нашиот тим, канцеларијата на АНКЕ Франција основана во Лил. Сега е подобро да се обезбеди складирање и транспортна  услуга за европските клиенти!

ANKE го поздравуваме вашиот контакт!

 

Со информации и услови што ја добиваме од клиентите, нашата одделот за продажба, Дирекцијата за истражување, производство оддел, Одделот за контрола на квалитет, пакување и превозот оддел и одделот за поддршка по продажба работат заедно за да се обезбеди добра шишиња.

Одделот за продажба-Потврди производи брзо и правилно. Нашиот продажен тим е професионалец во производи и комуникација. Ќе имаат многу комуникација задоволство и потврдете детали лесно.

图片 3

Одделот за производство на производот --- точната производи што треба. Сите наши работници се искусни и имаат обука секој месец. Машините ќе бидат проверени и одржување редовно. Со овој начин, шишиња со висок квалитет може да се произведува.

ѓ

Одделот за контрола на квалитет --- Бидете сигурни дека секој вашиот производ е совршен. Секој вид на шише има посебен систем на контрола на квалитетот. Секој производ може да се тестира најмалку 3 пати пред превозот. Секое шише ќе биде точна и совршена.

Пакување и превозот оддел --- гарантира дека ќе добиете добра шишиња во времето. Производи ќе бидат спакувани во дебела картони да се заштити. Ние, исто така, ќе се организира превозот во однапред за да бидете сигурни дека, еднаш производи подготвени, можеме да ги испрати.

Работа со Анке Пакување, ќе добиете совршен производи, како и професионална услуга. Даде и од нас шанса, ќе добиете сигурен партнер.