Tentang Kami

ANKE Pakét

Didirikeun taun 2009, ANKE Packing Co; Ltd mangrupikeun perusahaan pamimpin di industri bungkus Eliquid & CBD. Ngawengku luas 22,000 méter pasagi, kalayan lokakarya produksi modéren, lokakarya panyimpenan calakan,

 Pusat P&P, pusat operasi, sareng fasilitas sanésna. Kami ayeuna gaduh 15 lini produksi botol plastik, 6 baris botol kaca sareng kotak percetakan kertas. Skala produksi taunan langkung ti 230 mln pcs kalebet 

plastic , botol top pot, toples CBD, botol pipet kaca, wadah gelas sareng sajabina.

Ngaliwatan sagala usaha tim kami, kantor ANKE France didirikeun di Lille. Ayeuna langkung saé kanggo nyayogikeun ka palanggan Éropa!

ANKE wilujeng sumping kontak anjeun!

 

Jeung informasi jeung sarat urang meunang ti nasabah, kami Penjualan Department, Departemen Panalungtikan, Departemen Produksi, Departemen Control Quality, paking & Department pengiriman barang na Saatos Karya Departemen jualan babarengan pikeun nyadiakeun botol sampurna.

Jualan Departemen-Konfirmasi produk gancang sarta bener. Tim jualan kami geus profésional dina produk jeung komunikasi. Ieu gé boga komunikasi pelesir pisan tur mastikeun rinci gampang.

图片 3

Departemen Produksi --- Produk produk pasti nu peryogi. Sakabéh buruh urang anu ngalaman tur geus latihan unggal bulan. Mesin bakal dipariksa jeung perawatan rutin. Ku cara kieu, botol kualitas luhur bisa dihasilkeun.

f

Departemen Control kualitas --- Pastikeun unggal produk anjeun sampurna. Unggal jenis ti botol boga sistem kadali kualitas husus. Unggal produk bisa dites sahenteuna 3 kali saméméh ongkos. Ku kituna unggal botol bakal bener jeung sampurna.

Paking & Department pengiriman barang --- garansi anjeun gé nampi botol alus dina jangka waktu. Produk bakal dipakétkeun kana cartons kandel ngajaga. Urang ogé bakal ngatur pengiriman barang sateuacanna pikeun mastikeun, produk sakali siap, urang bisa ngirim aranjeunna kaluar.

Gawe sareng ANKE Packing, Anjeun bakal meunang produk sampurna sakumaha ogé jasa profésional. Masihan duanana kami kasempetan, anjeun bakal nampa pasangan dipercaya.