Tentang Kami

ANKE Packing

Established in 2009, ANKE Packing Co; Ltd is the leader enterprise in Eliquid & CBD packing industry. Covers an area of 22,000 square meters, with modern production workshop, intelligent storage workshop,

 R & D centers, operations centers, and other facilities. We now have 15 production lines of plastic bottle, 6 lines of glass bottle and paper printing box. Annual production scale is over 230 mln pcs including 

plastic dropper bottle, pot top vials, CBD jars, glass pipette bottles, glass containers and so on.

Through all our team's efforts, ANKE France office founded in Lille. It is now better to provide warehousing and transportation service to European customers!

ANKE welcome your contact!

 

Jeung informasi jeung sarat urang meunang ti nasabah, kami Penjualan Department, Departemen Panalungtikan, Departemen Produksi, Departemen Control Quality, paking & Department pengiriman barang na Saatos Karya Departemen jualan babarengan pikeun nyadiakeun botol sampurna.

Jualan Departemen-Konfirmasi produk gancang sarta bener. Tim jualan kami geus profésional dina produk jeung komunikasi. Ieu gé boga komunikasi pelesir pisan tur mastikeun rinci gampang.

图片 3

Departemen Produksi --- Produk produk pasti nu peryogi. Sakabéh buruh urang anu ngalaman tur geus latihan unggal bulan. Mesin bakal dipariksa jeung perawatan rutin. Ku cara kieu, botol kualitas luhur bisa dihasilkeun.

f

Departemen Control kualitas --- Pastikeun unggal produk anjeun sampurna. Unggal jenis ti botol boga sistem kadali kualitas husus. Unggal produk bisa dites sahenteuna 3 kali saméméh ongkos. Ku kituna unggal botol bakal bener jeung sampurna.

Paking & Department pengiriman barang --- garansi anjeun gé nampi botol alus dina jangka waktu. Produk bakal dipakétkeun kana cartons kandel ngajaga. Urang ogé bakal ngatur pengiriman barang sateuacanna pikeun mastikeun, produk sakali siap, urang bisa ngirim aranjeunna kaluar.

Gawe sareng ANKE Packing, Anjeun bakal meunang produk sampurna sakumaha ogé jasa profésional. Masihan duanana kami kasempetan, anjeun bakal nampa pasangan dipercaya.