Produk Panas

PRODUK LEBIH LANJUT

Babagan Kita

ANKE Packing Co., Ltd.

Sugeng Rawuh kanggo ngirim syarat detail sampeyan. Banjur kita bisa mbalekake tawaran sing pas lan info lengkap babagan panjaluk sampeyan…

PAWARTA

  • 15 ML 30 ml white lovely clear glass dropper bottle

    Bottle: Using high-quality glass, the surface of white. Technology: We can meet your creative design.  Button: You just press the button to open the bottle. Simple and convenient

  • Botol kaca nganggo bungkus cap-ANKE pring

    We must agree that tincture is the most widely used CBD products. So glass bottle must be the most widely used packing. Glass is also a environmental and friendly packing. So over 95% people pack their tincture in glass bottles. There are three type of cap which can fit for glass bottle-dropper c...

  • Wadah kaca Amber kanthi Kemasan aluminium cap-ANKE

    Apa sampeyan duwe Balm / Krim CBD kanthi warna cahya? Apa sampeyan mikir warna jar sing cocog kanggo produk CBD warna? Werna ambar minangka pilihan sing paling apik saiki. Semi transparan, wong bisa ndeleng produk ing njero. Lan warna ambar bisa nggawe produk warna katon luwih apik. Wong ca ...

  • Ngepasake Print CBD Aluminium Shinny Plastik Bag-ANKE Packing

    Wingi, kita ngenalake tas kertas kraft cetak kanggo CBD Solid. Kita kasebut kanggo sawetara kriya sederhana kanggo rami lan kembang. Materi iki minangka pilihan sing luwih apik. Nanging kepiye babagan kriya warna-warni? Bahan Plastik Shinny Aluminium luwih apik. Sampeyan bisa mriksa gambar kasebut kanggo referensi. The ...

  • Nyithak Kraft Paper bag saka ANKE Packing

    Tas minangka kemasan sing akeh digunakake kanggo Produk CBD. Wiji, kembang, panganan lan produk padhet liyane, kabeh bisa dikemas ing tas. Kantong kertas Kraft minangka pilihan material. Mangkene rincian babagan bahan iki: Tas tanpa nyithak: Ana stok tas jual panas terus-terusan. Sampeyan bisa ...

  • Jarum suntik kanggo minyak CBD spektrum lengkap

    Akeh merek CBD sing ngasilake minyak CBD kelas paling dhuwur saiki. Apa sampeyan duwe rencana iki? Produk kelas paling dhuwur iki bakal dikemas dadi kemasan mewah. Jarum suntik Luer Lock minangka pilihan sing paling apik. Jarum suntik kita digawe saka gelas kebak, grapyak lan lingkungan. Bahan kasebut yaiku biji medis. Sampeyan bisa ngemas oi ...

  • Tabung Kertas kanggo Botol Tincture CBD

    We already share many types CBD packing, and today, let's say something about packing for bottles-paper tube. Paper tube is the most hot sale packing for bottles. It looks high end and also can protect the oil during shipping. The size of tube can be customized, we can also printing your artwork ...

  • Print Hemp ing tutup CBD Jar-ANKE Packing

    Nganti saiki, kita ngomong babagan macem-macem jinis tutup jar CBD. Ana tutup pring, tutup plastik lan tutup aluminium. Uga ngomong babagan warna tutup khusus. Kanggo tutup pring, kita bisa nggawe pring peteng, pring entheng. Lan kanggo tutup plastik, kita bisa ganti dadi macem-macem warna. Tutup aluminium bisa disesuaikan ...

  • Reday kanggo HEMP & CBD EXPO

    Siji dina adoh saka pameran! Apa sampeyan siyap kanggo pameran? Saiki, kita ngurutake kios lan nyiapake produk sing bisa dikunjungi. Kabeh produk bakal ditampilake: botol plastik / kaca CBD, toples plastik / kaca nganggo tutup sekrup, tutup anti-anak, tutup aluminium, ...

  • Kaca Jar-HEMP & CBD EXPO

    Ana macem-macem jar dibandhingake pirang-pirang dina kepungkur ing bahan baku. Kita duwe macem-macem ukuran jar iki. Tutup kendhi kasebut tutup sing ora dilindhungi bocah, luwih aman kanggo bocah. Lan uga tren gedhe ing pasar CBD. Werna nampa layanan khusus. Pengin sinau luwih lengkap babagan jar? Ngenteni f ...

  • Vial Pop Kanthi Cap-HEMP & CBD EXPO

    Today want to share you the pop vials bottle with childproof cap. It's also a CBD product.  We have 25ml, 50ml, 80ml, 120ml, 240ml, 360ml, and also slender bottle. This one often to pack seeds or capsule related CBD. The color can also be customized, any color on Pantone Card can be made. Are yo...

  • Plastik Botol Botol-HEMP & CBD EXPO

    Kita ngobrol babagan kantong plastik pungkasan. Iki minangka kemasan tahan bocah kanggo Produk CBD padhet. Kita duwe kemasan liyane kanggo produk-Childial Vial solid. Kita duwe botol 30ml, 50ml, 60ml, 80ml, 120ml, 160ml, 240ml. Sampeyan bisa ngemas winih, kembang utawa produk padhet liyane ing bokor iki. Ing c ...

  • Kantong-HEMP & CBD EXPO

    Sajrone nyiapake EXPO CBD, kita ANKE Packing (www.ankepacking.com) uga kontak karo sawetara pabrikan CBD kanggo ngerti kemasan sing digunakake, lan apa sing pengin ditemokake. Umume dheweke ngandhani yen dheweke seneng ngemas kemasan bocah. Iki bakal dadi safety kanggo bocah, lan iki uga bakal dadi tren ...

  • 10 ml plastik Botol CBD-HEMP & CBD EXPO

    How is it going to prepare for your HEMP & CBD EXPO? We, ANKE Packing(www.ankepacking.com), start packing samples today. We already introduce the plastic jar and glass bottles. Today, let's talk something about 10ml plastic bottles. This bottle is made of PET material, with childproof tamper...

  • Botol CBD Kaca-HEMP & CBD EXPO

    Apa sampeyan sibuk nyiapake HEMP & CBD EXPO? Dina iki, kita rampung nggawe dhaptar conto. Apa sampeyan pengin ngerti apa sing paling disiapake kanggo EXPO iki? Botol CBD Kaca bunder. Kita nyiyapake botol 10ml, 15ml, 30ml, 60ml, 100ml lan 120ml. Kanggo warna, kita duwe bening, biru, kuning, ...

  • Jar-HEMP Plastik lan Ekspo CBD

    Do you know the most important event in March for ANKE Packing(www.ankepacking.com)? Yes, the HEMP and CBD Expo. Do you wonder what we prepare for this expo? From now on, we'll introduce all of the products one by one. Today, the first on the plastic jars. Do you have products packed with plasti...

deloken