Топла производи

ПОВЕЕ ПРОИЗВОДИ

За нас

АНКЕ Пакување копродукции, ООД

Добредојдовте да ни ги испратите вашите барања за детали. Потоа, можеме да ја вратиме вашата точна понуда и подетална информативна база за вашето барање

ВЕСТИ

 • 15 ML 30 ml white lovely clear glass dropper bottle

  Bottle: Using high-quality glass, the surface of white. Technology: We can meet your creative design.  Button: You just press the button to open the bottle. Simple and convenient

 • Стаклено шише со капаче од бамбус-АНКЕ Пакување

  We must agree that tincture is the most widely used CBD products. So glass bottle must be the most widely used packing. Glass is also a environmental and friendly packing. So over 95% people pack their tincture in glass bottles. There are three type of cap which can fit for glass bottle-dropper c...

 • Килибарна стаклена тегла со алуминиумско капаче-АНКЕ Пакување

  Дали имате CBD мелем / крем со светла боја? Дали размислувате која боја на тегла е погодна за обоените производи на ЦБД? Килибарната боја е најдобрата опција сега. Тоа е полу-транспарентно, луѓето можат да ги видат производите однатре. А, килибарната боја може да направи обоените производи да изгледаат подобро. Луѓето може ...

 • Прилагодете го печатењето на CBD алуминиумски шини пластична кеса-АНКЕ пакување

  Вчера ја воведовме хартиена торба за крафт за Solid CBD. Ние споменавме дека за некои едноставни уметнички дела за коноп и цвеќиња. Овој материјал е подобра опција. Но, што е со некои шарени уметнички дела? Подобар е алуминиумскиот пластичен материјал од шини. Можете да ја проверите сликата за повикување. На ...

 • Печатење Крафт хартиена кеса од пакување АНКЕ

  Торбата е широко користена амбалажа за производи на ЦБД. Семиња, цвеќиња, храна и други цврсти производи, сите овие можат да бидат спакувани во вреќата. Крафт хартиена кеса е материјална опција. Еве ги деталите за овој материјал: Торба без печатење: Имаме цело време на залиха малку топла продажна големина. Може да ...

 • Шприц за целосен спектар на масло CBD

  Многу брендови CBD сега произведуваат масло од врвен степен на CBD. Дали го имате овој план? Овој врвен производ многу може да се спакува во врвни амбалажи. Шприцот Луер Лок е најдобрата опција. Нашиот шприц е направен од цело стакло, тој е пријателски и еколошки. Материјалот е медицинско одделение. Може да спакувате какви било ...

 • Хартиена цевка за шише со тинктура CBD

  We already share many types CBD packing, and today, let's say something about packing for bottles-paper tube. Paper tube is the most hot sale packing for bottles. It looks high end and also can protect the oil during shipping. The size of tube can be customized, we can also printing your artwork ...

 • Печатете коноп на капакот од пакувањето CBD Jar-ANKE

  До сега, разговаравме за различен тип капа за тегла КБР. Постојат капаче од бамбус, пластично капаче и алуминиумско капаче. Разговаравме и за сопствената боја на капачето. За капаче од бамбус, можеме да направиме темно бамбус, светло бамбус. А, за пластичното капаче, можеме да ја смениме во различна боја. Алуминиумското капаче може да се прилагоди на ...

 • Редеј за HEMP & CBD EXPO

  Еден ден далеку од изложбата! Дали сте подготвени за изложбата currently Во моментов го редиме нашиот штанд и подготвуваме производи што можете да ги посетите. Allе бидат прикажани сите производи: пластично / стаклено шише CBD, пластични / стаклени тегли со завртка, капаче за деца, алуминиумско капаче, алуминиумско куќиште со ...

 • Стаклена тегла-коноп и CBD EXPO

  Во суровината има поинаква тегла во споредба со пред неколку дена. Имаме различни големини на оваа тегла. Капачето на теглата е капаче за деца, тоа е поголема безбедност за децата. И тоа е исто така голем тренд на пазарите на ЦБД. Боите прифаќаат прилагодена услуга. Дали сакате да дознаете повеќе за теглата? Чекајќи ѓ ...

 • Поп ампули со детско капаче-HEMP & CBD EXPO

  Today want to share you the pop vials bottle with childproof cap. It's also a CBD product.  We have 25ml, 50ml, 80ml, 120ml, 240ml, 360ml, and also slender bottle. This one often to pack seeds or capsule related CBD. The color can also be customized, any color on Pantone Card can be made. Are yo...

 • Пластично детско вијало-HEMP & CBD EXPO

  Зборувавме за пластична кеса минатиот пат. Тоа е детско пакување за цврсти производи на ЦБД. Имаме уште една амбалажа за цврст производ-вијала заштитена од деца. Имаме 30ml, 50ml, 60ml, 80ml, 120ml, 160ml, 240ml вијала за да изберете. Можете да спакувате семе, цвеќе или други цврсти производи во ова шишенце. Ц ...

 • Детска вреќа-коноп и CBD EXPO

  За време на подготовката на CBD EXPO, ние ANKE пакување (www.ankepacking.com), исто така, контактираме со некој производител на CBD за да дознаеме какво пакување користат и што сакаат да најдат. Повеќето од нив ни рекоа дека претпочитаат детско пакување. Тоа ќе биде безбедност за децата, а ова ќе биде тренд и на ...

 • 10ml пластично шише CBD-HEMP & CBD EXPO

  How is it going to prepare for your HEMP & CBD EXPO? We, ANKE Packing(www.ankepacking.com), start packing samples today. We already introduce the plastic jar and glass bottles. Today, let's talk something about 10ml plastic bottles. This bottle is made of PET material, with childproof tamper...

 • Стаклено шише CBD-HEMP & CBD EXPO

  Дали сте зафатени со подготовки за HEMP & CBD EXPO. Денес, завршивме со изработка на списокот со примероци. Дали сакате да знаете што најмногу подготвуваме за ова ЕКСПО? Кружното шише ЦБД. Подготвуваме шишиња од 10ml, 15ml, 30ml, 60ml, 100ml и 120ml. За бојата, имаме јасна, сина, килибарна, зелена, мат бло ...

 • Пластична тегла-HEMP и CBD Expo

  Do you know the most important event in March for ANKE Packing(www.ankepacking.com)? Yes, the HEMP and CBD Expo. Do you wonder what we prepare for this expo? From now on, we'll introduce all of the products one by one. Today, the first on the plastic jars. Do you have products packed with plasti...

погледнете