Produk Panas

PRODUK LEUWIH

Ngeunaan Kami

ANKE Packing Co., Ltd.

Wilujeng ngirim kami syarat jéntré anjeun. Maka kami tiasa nyungkeun tawaran tepat anjeun sareng inpormasi langkung jéntré dina paménta anjeun…

BERITA

  • 15 ML 30 ml white lovely clear glass dropper bottle

    Bottle: Using high-quality glass, the surface of white. Technology: We can meet your creative design.  Button: You just press the button to open the bottle. Simple and convenient

  • Botol kaca sareng bungkus cap-ANKE awi

    We must agree that tincture is the most widely used CBD products. So glass bottle must be the most widely used packing. Glass is also a environmental and friendly packing. So over 95% people pack their tincture in glass bottles. There are three type of cap which can fit for glass bottle-dropper c...

  • Jar kaca Amber kalayan bungkus aluminium cap-ANKE

    Naha anjeun ngagaduhan CBD Balm / Cream kalayan warna anu hampang? Naha anjeun ngémutan warna jar naon anu cocog pikeun produk CBD anu warna? Warna amber mangrupikeun pilihan anu pangsaéna ayeuna. Éta semi-transparan, jalma tiasa ningali produk di jero. Sareng warna Amber tiasa ngajantenkeun produk warna katingali langkung saé. Jalma ca ...

  • Ngaropea Percetakan CBD Aluminium Shinny Plastik Kantong-ANKE Pakét

    Kamari, urang ngenalkeun kantong kertas kraft percetakan kanggo Solid CBD. Kami nyatakeun yén pikeun sababaraha karya seni saderhana pikeun rami sareng kembang. Bahan ieu mangrupikeun pilihan anu langkung saé. Tapi kumaha upami kanggo sababaraha karya seni anu warna-warni? Bahan Plastik Aluminium Shinny langkung saé. Anjeun tiasa mariksa gambarna pikeun rujukan. Anu ...

  • Nyetak kantong Kertas Kraft tina ANKE Packing

    Kantong mangrupikeun bungkus anu seueur dianggo pikeun Produk CBD. Sikina, kembang, tuangeun sareng produk padet anu sanés, ieu sadayana tiasa dibungkus dina kantong. Kantong kertas Kraft mangrupikeun pilihan matéri. Ieu mangrupikeun detil kanggo matéri ieu: Kantong tanpa percetakan: Kami gaduh ukuran kantong jual panas dina stok sepanjang waktos. Anjeun tiasa ...

  • Jarum suntik pikeun minyak CBD spéktrum lengkep

    Seueur mérek CBD ngahasilkeun minyak CBD kelas top ayeuna. Naha anjeun ngagaduhan rencana ieu? Produk kelas luhur ieu seueur dipak dina bungkus high-end. Jarum suntik Luer Lock mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Jarum suntik kami didamel tina gelas pinuh, éta ramah sareng lingkungan. Bahanna nyaéta peunteun médis. Anjeun tiasa bungkus naon ...

  • Tabung Kertas pikeun Botol Tincture CBD

    We already share many types CBD packing, and today, let's say something about packing for bottles-paper tube. Paper tube is the most hot sale packing for bottles. It looks high end and also can protect the oil during shipping. The size of tube can be customized, we can also printing your artwork ...

  • Print Hemp dina cap CBD Jar-ANKE Packing

    Dugi ka ayeuna, urang nyarioskeun jinis cap anu béda pikeun jar CBD. Aya topi awi, tutup plastik sareng tutup aluminium. Kami ogé nyarioskeun tentang warna cap khusus. Pikeun cap awi, urang tiasa ngadamel awi poek, awi enteng. Sareng pikeun cap palastik, urang tiasa ngarobih kana warna anu béda. Tutup aluminium tiasa disaluyukeun ...

  • Reday pikeun HEMP & CBD EXPO

    Hiji dinten jauh ti pameran! Naha anjeun siap pikeun paméran? Kami ayeuna nuju milah ruang sareng nyiapkeun produk anu anjeun tiasa didatangan. Sadaya produk bakal ditingalikeun: plastik / botol kaca CBD, kendi plastik / gelas nganggo tutup sekrup, cap tahan banting, cap aluminium, kotak aluminium ...

  • Kaca Jar-HEMP & CBD EXPO

    Aya jar anu béda dibandingkeun sareng sababaraha dinten ka pengker dina bahan baku. Kami gaduh ukuran anu bénten-bénten. Topi toples nyaéta tutup anu teu kaci anak, éta langkung aman pikeun barudak. Sareng éta ogé trend ageung di pasar CBD. Kelir nampi jasa khusus. Hoyong diajar langkung seueur ngeunaan toples? Ngantosan f ...

  • Vial Pop Sareng Childproof Cap-HEMP & CBD EXPO

    Today want to share you the pop vials bottle with childproof cap. It's also a CBD product.  We have 25ml, 50ml, 80ml, 120ml, 240ml, 360ml, and also slender bottle. This one often to pack seeds or capsule related CBD. The color can also be customized, any color on Pantone Card can be made. Are yo...

  • Plastik Childproof Vial-HEMP & CBD EXPO

    Urang nyarioskeun kantong plastik terakhir. Éta mangrupikeun pakét anu teu tiasa dijaga barudak pikeun Produk CBD padet. Kami gaduh bungkus anu sanés pikeun Vial produk anu solid-Childproof. Kami gaduh 30ml, 50ml, 60ml, 80ml, 120ml, 160ml, 240ml vial pikeun anjeun milih. Anjeun tiasa ngepak siki, kembang atanapi produk padet sanés dina vial ieu. Anu c ...

  • Kantong bantalan-HEMP & CBD EXPO

    Salami nyiapkeun CBD EXPO, kami ANKE Packing (www.ankepacking.com) ogé ngahubungi sababaraha produsén CBD pikeun diajar naon anu aranjeunna pake, sareng naon anu aranjeunna hoyong mendakan. Kaseueuran aranjeunna ngawartosan ka aranjeunna yén aranjeunna langkung resep kana pakét anu teu tiasa dibandungan. Éta bakal janten kaamanan barudak, sareng ieu ogé bakal janten trend ...

  • 10ml plastik CBD Botol-HEMP & CBD EXPO

    How is it going to prepare for your HEMP & CBD EXPO? We, ANKE Packing(www.ankepacking.com), start packing samples today. We already introduce the plastic jar and glass bottles. Today, let's talk something about 10ml plastic bottles. This bottle is made of PET material, with childproof tamper...

  • Kaca Botol CBD-HEMP & CBD EXPO

    Naha anjeun sibuk nyiapkeun HEMP & CBD EXPO. Dinten ayeuna, kami parantos bérés ngadamel daptar conto. Naha anjeun hoyong terang naon anu urang paling siapkeun pikeun EXPO ieu? Botol CBD Kaca buleud. Kami nyiapkeun 10ml, 15ml, 30ml, 60ml, 100ml sareng 120ml botol. Pikeun warna na, kami ngagaduhan jelas, biru, Amber, Héjo, Matt Bl ...

  • Jar plastik-HEMP sareng CBD Expo

    Do you know the most important event in March for ANKE Packing(www.ankepacking.com)? Yes, the HEMP and CBD Expo. Do you wonder what we prepare for this expo? From now on, we'll introduce all of the products one by one. Today, the first on the plastic jars. Do you have products packed with plasti...

neuteup