Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Na kontaktoni

NA LIRË NJË LINE!Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar me çdo gjë, nga dizajni deri te mbështetja teknike 24/7.Na bëni një pyetje dhe ne do t'ju shkruajmë menjëherë!Thjesht plotësoni formularin e mëposhtëm dhe klikoni Submit.

profesionale

Specializuar në prodhimin e paketimit të ëmbëlsirave dhe kutive të ëmbëlsirave me përvojë 18 vjeçare

Partner biznesi

Ne kemi bashkëpunuar me mbi 960 marka dhe dyqane.

Avantazhet tona

Fabrika jonë ka punishten e vet pa pluhur dhe është e pajisur plotësisht me një grup të plotë makinerish të klasit botëror ekskluzive për printim dhe paketim, së bashku me lloje të pajisjeve të avancuara të inspektimit si testues për tërheqjen e letrës, testues pluhuri dhe testues të forcës në shpërthim

Mbrojtja

Mbrojtja e pagesave

Mbrojtja e cilësisë së produktit

Mbrojtja e dërgesës në kohë