Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2009, ANKE Packing Co;Ltd është ndërmarrja lider në industrinë e paketimit të kutive dhe shisheve.Mbulon një sipërfaqe prej 22,000 metrash katrorë, me punëtori moderne prodhimi, punëtori inteligjente magazinimi,

Qendrat e R & D, qendrat e operacioneve dhe objekte të tjera.

Ne fokusohemi në përfundimin e projektit edhe përtej pritshmërive të klientëve tanë.Ne sjellim risi në zgjidhjet e paketimit me porosi.

 

kuti-torte

 

 

Pse të zgjidhni ANKE si partnerin tim të paketimit me porosi

 

Kur bëhet fjalë për konkurrencën, Ekipi i ANKE pëlqen të bashkëpunojë me markat dhe bizneset fillestare dhe i pëlqen të investojë energjinë e tij.Sepse ne kujdesemi për klientët tanë dhe besojmë në krijimin e marrëdhënieve në vend që të përfundojmë një projekt.Lidhu me ne për të marrë zgjidhjen perfekte të paketimit me porosi gati për të hyrë në treg.

 

Sekreti ynë?Ne degjojme.

 

E juajapaketimi është unik.Ne e fillojmë çdo projekt me një zhytje të thellë në nevojat dhe qëllimet tuaja specifike – pa supozime, pa një madhësi të përshtatshme.Pasi të jemi të pajisur me këtë kuptim, ne mund të sjellim në lojë përvojën e dëshmuar të industrisë për të zhvilluar dizajnin e kutive, teknologjinë e printimit dhe zgjidhjet e shërbimit që përmbushin sfidat tuaja drejtpërsëdrejti.

Ne fokusohemi në përfundimin e projektit edhe përtej pritshmërive të klientëve tanë.Ne sjellim risi në zgjidhjet e paketimit me porosi.

 

Ne sjellim zgjidhje inovative paketimi për ju

 

AtANKE Packing, ne jemi të specializuar në paketimin me porosi.Ne përpiqemi të përmbushim pritjet tuaja duke ofruar zgjidhje inovative dhe në modë të paketimit me porosi me një çmim të përballueshëm.Si pjesë e ekipit tonë të ekspertëve të paketimit, dizajnerëve të produkteve dhe inxhinierëve, ne përpiqemi të përmbushim dhe tejkalojmë pritshmëritë e klientëve tanë.Duke na zgjedhur ne si partnerin tuaj të paketimit, nuk do të bëni kurrë kompromis për të kaluar.Ne bëjmë më shumë sesa shesim paketim;ne gjithashtu ju ndihmojmë të zgjidhni zgjidhjen e paketimit për të përmbushur nevojat e biznesit tuaj.

 

Çmimi konkurrues

 

Asnjë prodhues, ne mund të kontrollojmë koston e përpunimit të secilës pjesë.

Ekziston një thënie e vjetër që thotë "Gjërat e mira vijnë në paketa të vogla" Çmimi ynë konkurrues, i kombinuar me njohuritë tona se si paketimi me porosi mund të ndihmojë në promovimin e një biznesi, na bëjnë të pamposhtur në këtë fushë.Nëse vendosni të punoni me ne, mund të prisni të merrni kuti me porosi shumë të përballueshme të cilësisë së lartë.Prandaj, duke ju kursyer para në krahasim me të tjerët.Paketat e dizajnuara mirë që ne krijojmë për produktet tuaja do të ndihmojnë gjithashtu për të promovuar markën tuaj si një mjet promovues.Për më tepër, përmirësoni prezantimin e produkteve tuaja në treg duke i mbrojtur ato nga ndikimet e jashtme.

 

Vëmendje ndaj detajeve - Një çelës i suksesit

 

Wepunoni me shumë marka dhe trajtojini çdo projekti si një të ri.Pavarësisht nëse jeni duke punuar me ne për herë të parë ose disa herë, ne kurrë nuk bëjmë kompromis për cilësinë.Ne drejtojmë çdo projekt që nga fillimi dhe e marrim këtë si një sfidë për t'ju ofruar diçka me të cilën do të jeni të kënaqur.Kur zgjidhni Paketimin Blue Box, nuk do të pendoheni kurrë.

 

 

 

Le të lidhemi për zgjidhjet tuaja të paketimit të personalizuara

Lidhu me një ekspert.

Fillo